Amestecuri de nadire

Informatii

Producatori

Produse vizualizate

Reduceri!

-0,50 lei

AMIX AMUR (CTENO) 1kg Mareste

AMIX AMUR (CTENO) 1kg

Senzor01

Produs nou

Una dintre cele mai de succes game de nada din Romania, AMIX® este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite, pelete si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura exterioara. Este destinat nadirilor locale pe arc momitor sau nadirilor extinse cu bulgari pentru catapulta. 

Mai multe detalii

42 Produse

In stoc la furnizor, disponibil in 5 zile lucratoare

13,50 lei cu TVA

14,00 lei cu TVA

Informatii

Descriere

Una dintre cele mai de succes game de nada din Romania, AMIX® este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite, pelete si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura exterioara.

Este destinat nadirilor locale pe arc momitor sau nadirilor extinse cu bulgari pentru catapulta. Pentru a obtine un maximum de atractivitate recomandam folosirea lui in combinatie cu aditivi sau amorse din gama noastra, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte. 

Ca liant poate fi folosit si SPD® (sirop porumb dulce), astfel pasta rezultata devenind solubila. 

MOD DE UTILIZARE: 

Se varsa continutul unei pungi intr-un recipient si se adauga apa din balta, treptat, pana se creeaza o pasta. In loc de apa se pot folosi si lichide atractante precum aditivi, amorse sau Betamix, care ii vor conferi un plus de atractivitate.

ATENTIE! 

Amestecul trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din AMIX® absorbind partea lichida treptat.

ASPECT 

Pasta rezultata va avea diverse culori si arome, in functie de tipul AMIX®-ului.

Caracteristici

Aroma Amur
Cantitate 1kg
Culoare Verde
Compozitie Birdfood

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook