Categorii

Informatii

Producatori

Expedieri si returnari

Expedierea pachetului dumneavoastra
Pachetele sunt trimise in circa 5 zile de la primirea comenzii si  sunt expediate prin diferite firme de curierat DPD, FanCurier, Sameday, Cargus  cu sistemul de urmarire si livrare fara semnatura. Transportul este gratuit in toata Romania, atunci cand valoarea comenzilor este mai mare de 299 RON. Serviciul prin care sunt trimise coletele este 'suplimentar-fragil', iar toate comenzile sunt ambalate corescpunzator astfel incat ele sa fie bine protejate. Tarif pentru livrarea coletelor difera in functie de curierul ales si zona de acoperire .

Returnarea produselor
Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 15 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar in cazuri de produs nefunctional, transportul este suportat de PESCUIT24.RO


Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii S.C. TEOFAB TECHNIK S.R.L. de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Societatea S.C. TEOFAB TECHNIK S.R.L. va putea trece la amanarea rambursarii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C. TEOFAB TECHNIK S.R.L. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.


Follow us on Facebook