Nade

Informatii

Producatori

Produse vizualizate

Reduceri!

-1,00 lei

Aditiv Black Fish, Nor Novac, 200g Mareste

Aditiv Black Fish, Nor Novac, 200g

BLACK12

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

8,00 lei cu TVA

9,00 lei cu TVA

Informatii

Descriere:

Puțini pescari pescuiesc concret la novac, această specie nu este una din favoritele pescarilor sportivi. Dar de ce este acest lucru astfel?Răspunsul este simplu. Această specie se hrănește cu plancton, astfel că nu este ușor de atras la cârlig. Există tehnici, metode care funcționează (TABLETA TECHNOPLANKTON), dar totuși puțini pescari sunt care se ocupă semnificativ cu aceasta.
Cele mai multe capturi de novac sunt întâmplătoare, în special din agățări exterioare ale peștelui.
Pe baza experienței, novacul observă foarte repede nada introdusă în apă, care dacă crează un nor oarecare atrage grupul pe vad să se hrănească. Una din punctele cheie ale pescuitului reușit la novac este deci tipul (calitatea) nadei folosite, care trebuie să fie capabilă de atragerea peștilor la locul nădirii și bineînțeles menținerea lor acolo cât mai mult timp.

Ajunsă în apă se desface imediat, creând un nor imens cu care atrage peștii imediat la locul nădit.

Poate fi folosită ca atare, fără nici un alt amestec, însă o putem folosi combinată cu alte nade, dacă dorim să obținem efectul de nor pentru alte tipuri de nadă.

Prepararea este foarte simplă! Conținutul pungii o turnăm într-o găleată, după care prin adăugare de puțină apă începem să amestecăm nada. Pentru atingerea consistenței dorite este de preferat să lăsăm amestecul să stea 10 minute, pentru ca particulele din nadă să absoarbe cât mai bine apa. Nada umezită este indicat să fie trecută prin sită.

De la apariția nadei pe piață au sosit numeroase feed-backuri pozitive, pe care dacă aș dori să le introduc într-o singură propoziție ar suna în felul următor: Cu siguranță funcționează! Dar ca să fie și mai autentică această declarație voi cita cuvintele prietenului meu pescar, care a contribuit cu câteva poze la nașterea acestui articol.

„Iubesc să pescuiesc la novac! Dacă temperatura apei este potrivit de ridicată este mai ușor de capturat această specie, căci atunci se hrănesc mai inetnsiv. Sunt adeptul pescuitului la feeder, și astfel pescuiesc și la novaci.

Trăsăturile se traduc aproape întotdeauna printr-o tremurare ușoară a vârfului semnalizator, semn că peștele este în apropierea coșulețului de nădire și începe să aspire și să sufle din nadă, în urma căruia aspiră în cele din urmă și momeala plutitoare. Cu această metodă cârligul se agață de cele mai multe ori în gură!

acnt?_=1584705189664&did=21&tag=tier1_2&

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook